Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brīvdienās ugunsgrēkos trīs cietušie

Brīvdienās ugunsgrēkos cietuši trīs cilvēki, portālu Diena.lv iformēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

Sestdien, plkst. 16.49, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Jāņa Grestes ielā, deviņstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā ir sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka otrā stāva dzīvoklis deg ar atklātu liesmu. Dzīvokļa koridorā tika atrasts apmēram 55 gadus vecs vīrietis, kurš bija saindējies ar dūmiem un tika nodots mediķiem. Kopējā degšanas platība bija 20 kvadrātmetru platībā, dega dīvāns un sadzīves mantas. Notikušā apstākļus noskaidro Valsts policija.

Savukārt, plkst. 20.41, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Kraujas ielā, deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka mājas pagrabā deg makulatūra 6 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 60 gadus vecs vīrietis, kurš saindējās ar dūmiem un tika nodots mediķiem. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga smēķēšana.

Svētdien, plkst. 17.31, VUGD saņēma informāciju, ka Gulbenē, Litenes ielā, no dzīvokļa redzami dūmi. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienā no mājas dzīvokļiem deg gulta un sega 2 kvadrātmetru platībā. Dzīvokļa virtuvē ugunsdzēsēji glābēji atrada apmēram 70 gadus vecu vīrieti, kurš bija saindējies ar dūmiem un nodots mediķiem. Savukārt no mājas pirmā stāva tika evakuēti cilvēki, jo bija spēcīgs sadūmojums. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga smēķēšana.

Kopumā aizvadītajās brīvdienās VUGD saņēma 62 izsaukumus. Kopumā dzēsti 19 ugunsgrēki, veikti 20 glābšanas darbi, bet 13 bija maldinoši izsaukumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas