Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos aizvadītajā diennaktī cietuši deviņi cilvēki t.s. kāds riteņbraucējs, kājāmgājēja un vairāki automašīnu šoferi un pasažieri, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā (VP).

Babītes pagastā kāda 1969.gadā dzimusi sieviete ar uzbrauca gājējai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā. Gājēja bijusi alkohola reibumā, ziņo policisti. 

Bet trešdienas rītā Rīgā, Bajāru un Brīvības gatves krustojumā 1935.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Toyota uzbrauca 1988.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Pusdienlaikā Rīgā, Krasta ielā 1991.gadā dzimis vīrietis, vadot Iveco, uzbrauca stāvošai Renault un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt kāds vīrietis uz autoceļa Rīga-Ventspils netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cietuās divas pasažieres un vadītājs. Cietušie nogādāti slimnīcā.

Iecavā, Rīgas un Skolas ielu krustojumā notika sadursme starp smago automašīnu Daf, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis un VW Transporter. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts VW vadītājs.

Bet uz autoceļa P59, 1975.gadā dzimis vīrietis vadot Audi 80 nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Slimnīcā ar traumām nogādāta 1978.gadā dzimusi pasažiere.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas