Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Daugavpilī izņemti ieroči un narkotikas

Aizvadītās nedēļas nogalē Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot operatīvus un profilaktiskus pasākumus cīņā pret narkotisko vielu nelikumīgo apriti, Daugavpilī aizturējuši divus jaunus vīriešus – 1986. un 1990.gadā dzimušos, kuri tika turēti aizdomās par narkotisko vielu nelikumīgo iegādāšanos un glabāšanu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Kratīšanas laikā pie jauniem vīriešiem tika atrastas narkotiskas vielas. Policijā uzsākts kriminālprocess, piemērotais drošības līdzeklis nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Vecākais vīrietis jau agrāk nonācis policijas redzeslokā gan par analoģiska, gan arī par cita rakstura noziedzīgiem nodarījumiem.

Tāpat arī Kriminālpolicijas biroja darbinieki, veicot izmeklēšanu agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros, Daugavpils novadā, Salienas pagastā sankcionētas kratīšanas rezultātā 1945.gadā dzimušā vīrieša privātmājā, konstatējuši un atsavinājuši vienstobru medību bisi, pārtaisītu raķešu pistoli, kā arī dažāda kalibra munīciju.

Uzsāktajā kriminālprocesa turpinās izmeklēšana pēc Krimināllikuma 233.panta - šaujamieroču, šaujamieroču munīcijas neatļauta izgatavošana, glabāšana, nēsāšana un realizēšanas noteikumu pārkāpšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas