Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Daugavpilī no policijas bēgošs motociklists tiek pie 20 administratīvo pārkāpumu procesiem

Pagājušajā nedēļā, 6.oktobrī, Daugavpilī pret kādu motociklistu, kurš bēga no policijas, sākti 20 administratīvo pārkāpumu procesi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Svētdien policijas amatpersonas fiksēja, ka Lielajā ielā diennakts tumšajā laikā kāds motocikls brauc bez ieslēgtiem tuvās gaismas lukturiem. Likumsargi ieslēdza bākugunis, speciālo skaņas signālu un aicināja motocikla vadītāju apstāties, bet vīrietis to nedarīja un sāka bēgt.

Motociklam nebija valsts reģistrācijas numura zīmes un obligātās civiltiesiskās transportlīdzekļa apdrošināšanas, kā arī nebija veikta valsts tehniskā apskate. Motociklists klaji ignorējis ceļu satiksmes noteikumus, vairākas reizes veicis apdzīšanu, neizmantojot arī pagrieziena virzienrādītājus, kas radīja apdraudējumu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Vairākkārtīgi vīrietis pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu, sasniedzot 86 kilometrus stundā (km/h) vietā, kur maksimālais atļautais ātrums ir 50 km/h. Tāpat motocikla vadītājs neievēroja ceļa zīmi "Dodiet ceļu".

Likumsargiem izdevās motociklistu atrast un aizturēt. Ar motociklu "XTR609" pārvietojās 2000.gadā dzimis vīrietis, kuram nav noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadītāja tiesības.

Saistībā ar notikušo pret vīrieti sākti 20 administratīvo pārkāpumu procesi par dažādu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem un piemērots 1460 eiro liels naudas sods, kā arī izteikti seši brīdinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas