Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Dienesta pārbaudē vērtēs, kā bijusi iespējama aizturētā aizbēgšana no policijas automašīnas

Valsts policijā (VP) tiks ierosināta dienesta pārbaude, lai izvērtētu, kā bijusi iespējama aizturētā Mārtiņa Cesmaņa aizbēgšana no policijas automašīnas, šorīt LTV "Rīta panorāmā" atzina VP pārstāvis Deniss Judajevs.

Policists pastāstīja, ka par bēgšanu jau sākts kriminālprocess un tiks sākta arī dienesta pārbaude, attiecīgi pašlaik viņš nesniedza sīkāku informāciju, kā tieši notika bēgšana.

Judajevs informēja, ka izbēgušā ķeršanas plāns "Slazdi" pašlaik ir pārtraukts, bet meklēšanas pasākumi Rīgā turpināsies.

 

 

 

Policijas pārstāvis Cesmani vērtēja kā sabiedrībai vidēji bīstamu - viņš tiesāts par zādzībām, laupīšanām un narkotisko vielu nelegālu apriti. Judajevs domā, ka bēglim nevajadzētu būt agresīvam.

Jau ziņots, ka 1981.gadā dzimušais Cesmanis 27.jūlija pēcpusdienā izbēga no Valsts policijas transportlīdzekļa Sarkandaugavā, Meža prospekta 90 apkārtnē.

Vīrietim bēgšanas brīdī bija basas kājas un bija priekšpusē saslēgtas rokas rokudzelžos. Vakara gaitā viņš gan jau bija ieguvis kedas, un Judajevs pieļāva, ka pašlaik jau viņš varētu būt atbrīvojies arī no rokudzelžiem.

Ceturtdienas vakarā Cesmanis tika manīts, pārvietojoties pa Rīgas centru ar uz pleciem uzliktu tumšu virsjaku, kājās bija tumšas krāsas apavi ar baltu zoli un galvā tumši zilas krāsas cepure ar nagu.

Valsts policijā aģentūru LETA informēja, ka vīrietim ceturtdien kriminālprocesā saistībā ar laupīšanu bija piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas