Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Engures novadā auto nāvējoši traumē pagaidām nenoskaidrotu gājēju

Engures novadā uz ceļa Rīga-Ventspils sestdien auto notriecis pagaidām nenoskaidrotu gājēju, vīrietis notikuma vietā miris.

Valsts policija informēja, ka negadījums noticis Smārdes pagastā ceļa Rīga-Ventspils 63.kilometrā, kad Mercedes benz 190 markas automašīna uzbrauca vīrietim, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu.

50 līdz 60 gadus vecais gājējs notikuma vietā miris, viņa personība pagaidām nav noskaidrota.

Turpretī Burtnieku novada Matīšu pagastā uz ceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca, vadot kvadraciklu Zongshen bez valsts numura zīmes, drošu braukšanas ātrumu neizvēlējās un grāvī apgāzās nepilngadīgs - 1994.gadā dzimis - puisis. Cietušais ar mugurkaula skriemeļa pamežģījumu, smadzeņu satricinājumu un dažādiem sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Nepilngadīgais kvadracikla vadītājs bijis 2,19 promiļu reibumā.

Vairākas sadursmes sestdien notikušas arī starp automašīnām un velosipēdistiem vai motorolleru vadītājiem. Tā Rīgā, Biķernieku ielā pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ ar automašīnu sadūrās 1988.gadā dzimušas sievietes vadīts motorollers. Negadījumā cieta motorollera vadītāja, kura ar labās pēdas kaula vaļēju lūzumu un galvas smadzeņu satricinājumu nogādāta slimnīcā.

Savukārt Stirnu un Pūces ielās krustojumā automašīna Mitsubishi uzbrauca 1992.gadā dzimušai velosipēdistei, kura ar galvas sasitumu, smadzeņu kontūziju un dažādiem citiem sasitumiem nogādāta slimnīcā.

Arī Krimuldas novadā ceļa Inčukalns-Valmiera 7.kilometrā pagaidām nenoskaidrots autovadītājs uzbrauca 1989.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā. Autovadītājs no notikuma vietas aizbrauca.

Pagājušajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi. No tiem 12 avārijās cietuši kopumā 14 cilvēki, viens gājis bojā.

Braucam reibumā pieķerti 52 transportlīdzekļu vadītāji, no tiem 37 sēdušies pie velosipēda vai motorollera stūres.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas