Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

FOTO: Policisti Teikā pie narkodīlera atrod lielu daudzumu zagtu mantu

Valsts policija Rīgā, Teikas rajonā pie kāda narkodīlera atradusi lielu daudzumu zagtu mantu, aģentūru LETA informēja policija.

9.maijā policija sāka kriminālprocesu par narkotiku nelikumīgu apriti. Izmeklēšanā noskaidrots, ka vīrietis, kurš nodarbojies ar narkotisku un psihotropo vielu apriti, iespējams, saistīts arī ar zādzībām no mašīnām.

10.jūnijā policija par narkotiku apriti aizdomās turēto 1975.gadā dzimušo vīrieti. Piedaloties arī ekspertiem un kinologam ar suni, tika veikta kratīšana aizdomās turētā vīrieša dzīvesvietā Rīgā, Teikas mikrorajonā. Tur atrastas un atsavinātas "Tramadol", "Fenazepam" un "Subatex" tabletes, zaļganbrūnas krāsas augu izcelsmes maisījums un divi elektroniskie svari.

Tāpat kratīšanas laikā atsavināti vairāki desmiti vienību dažādu, visticamāk, zagtu instrumentu un citu priekšmetu. To vidū ir vairāki velosipēdi, elektroskūteris, elektriskais skeitbords, dažādu zīmolu kastes ar instrumentiem, dažādi celtniecības instrumenti, slīpmašīnas, urbjmašīnas, celtniecības mikseri, metināmie aparāti, rokas putekļu sūcējs, hokeja ekipējums, perforators un citi instrumenti, kā arī celtniecības apģērbs.

Vīrieša dzīvesvietā atradās arī sveša somiņa ar atslēgām un čipiem, kā arī citu personu dokumenti, bankas kartes un tehniskās pases. Pēc procesuālo darbību veikšanas zagtās mantas tiks atdotas to likumīgajiem īpašniekiem.

Policija ir noskaidrojusi daļu atsavināto mantu īpašniekus un turpina strādāt, lai konstatētu visus zādzību gadījumus, ar ko varētu būt saistīts aizturētais vīrietis.

Saistībā ar zādzībām sākti vairāki kriminālprocesi.

Aizdomās turētais jau iepriekš sodīts par mantiskiem noziegumiem un noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu apriti, un ilgus gadus pavadījis ieslodzījumā. 12.jūnijā tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas