Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Iereibis tēvs bez autovadītāja tiesībām ved automašīnā mazgadīgus bērnus

Ventspils novadā policisti pieķēruši pie stūres iereibušu autovadītāju, kurš pakļāva riskam ne tikai sevi, bet arī divus mazgadīgus bērnus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Otrdien, 29.augustā, ap plkst.13:40 Ventspils novadā, Zlēku pagastā 1968.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Audi, būdams alkohola reibumā, turklāt bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Valsts policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess. Izmeklēšana jau ir pabeigta, un tas nodots prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai. Saskaņā ar Krimināllikuma 262.panta 1.daļu, par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību un ja vadītājs atrodas alkohola ietekmē, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

Diemžēl vīrietis riskam pakļāva ne tikai sevi - automašīnām atradās vīrieša sieva, kura arī bija iereibusi. Tāpat automašīnā atradās pāra 6 un 8 gadus vecie dēli. Ņemot vērā to, ka vecāki, būdami alkohola reibumā, nespēja parūpēties par saviem bērniem, bērni tika nodoti radinieka aprūpē. Mātei ir noformēts protokols par bērna aprūpes pienākuma nepildīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas