Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Kaigu purvā Jelgavā atrod aviācijas bumbu, policijas pagalmā – vecu lādiņu

Šonedēļ katru dienu no Saldus uz Jelgavu braukuši Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas 1. vada vīri, lai neitralizētu nesprāgušu munīciju, portālam zz.lv pastāstīja vada komandieris virsleitnants Aigars Pūce.

Tā trešdien 13.40 Kaigu purvā Līvbērzes pagastā atrasts lādiņam līdzīgs priekšmets. Nesprāgušās munīcijas neitralizētāji secinājuši, ka tā ir aptuveni divus kilogramus smaga Otrā pasaules kara aviācijas bumba. Tā kā tā bijusi sprādzienbīstama, pieņemts lēmums to neitralizēt, turpat uzspridzinot.

Trešdien lādiņš uziets arī Jelgavas Pašvaldības policijas ēkas Meiju ceļā, kur patlaban noris rakšanas darbi. Tur atrasts izrūsējis lādiņš, skaidroja policijas pārstāve Inga Remerte. Tā kā tas nav bijis bīstams, speciālistu piesaiste no Saldus nav bijusi nepieciešama.

Savukārt otrdien speciālisti uz Jelgavu braukuši, jo no Valsts policijas Jelgavas iecirkņa saņemta ziņa par atrastām 43 kara laika patronām. Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece precizēja, ka tās uzietas kādā meža masīvā Lielplatones pagastā.

Kā ziņots, pirmdien nesprādzis lādiņš atrasts arī Lielajā ielā iepretim Jelgavas Domei, kur norisinās ielas rekonstrukcijas darbi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas