Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kandavnieks Rīgā apzog sirmgalvi

Pagājušajā piektdienā Rīgas policisti sadarbībā ar Kandavas kolēģiem aizturēja kādu 1982. gadā dzimušu vīrieti, kurš bija ieradies Rīgā un apzadzis kādu sirmgalvi. Policisti kriminālprocesu par zādzību uzsāka pēc tam, kad iecirknī vērsās kāda sirmgalve. Sieviete pastāstīja, ka viņai kāds vīrietis Rīgā piedāvājis iegādāties smaržas un bikses, kas it kā bijušas augstas kvalitātes. Kad kundze atvēra somu, lai sameklētu savu naudas maku, vīrietis, kundzei nepamanot, ātri iebāza roku viņas somā un nozaga maku.

Izmeklēšanas gaitā policisti nāca uz pēdām kādam 1982. gadā dzimušam, agrāk tiesātam vīrietim, Kandavas iedzīvotājam. Pagājušajā piektdienā Valsts policijas Rīgas reģiona Brasas iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Kandavas kolēģiem aizturēja aizdomās turēto.

Aizturētais vīrietis atzīst vainu un pašlaik atrodas apcietinājumā, kuru tam kā drošības līdzekli sestdien piemēroja tiesa. Policistiem ir aizdomas, ka vīrietis varētu būt vainojams vēl citās līdzīgā veidā pastrādātās zādzībās, tādēļ policija aicina atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgās darbības, zvanot uz tālruņu numuriem: 67030630, 67030685 vai 112.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas