Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kozlovskis: Imantas pedofila meklēšanas laikā atklāti 12 citi

Kopš tā dēvētā Imantas pedofila meklēšanas uzsākšanas Valsts policija ir aizturējusi 12 citus pedofilus, ceturtdien Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma sacīja Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Vienotība).

Viņš stāstīja, ka Imantas pedofils pašlaik neesot aizturēts, bet tas nenozīmē, ka policija pie tā vairs nestrādātu. Joprojām ritot ļoti aktīvs darbs šajā virzienā un pēdējā laikā – kopš tika uzsākta Imantas pedofila lieta, Latvijā kopumā aizturēti 12 pedofili. Pārsvarā tās esot personas, kuras izplata un izmanto internetā pieejamos video vai foto, kur redzamas netiklas darbības ar mazgadīgajiem. 

Ministrs arī pauda pārliecību, ka Imantas pedofils tiks atrasts. "Imantas pedofils ir noslēpies, bet garāk vai vēlāk mēs viņu atradīsim, pilnīgi noteikti," teica Kozlovskis, pieļaujot gan, ka tas varētu neizdoties tikai gadījumā, ja Imantas pedofils ir pametis valsti. Eksperti gan norādījuši, ka cilvēki ar šādām tieksmēm agrāk vai vēlāk "dod zināt par sevi".

Sākoties vasaras brīvlaikam, Kozlovskis aicināja vecākus ne tikai uzmanīt ko bērni dara uz ielas, bet arī sekot viņu darbībām virtuālajā vidē. 






Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas