Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Lāčplēša ielā izcēlies ugunsgrēks; satiksmes ierobežojumi atcelti

Otrdienas pēcpusdienā Lāčplēša ielā 58 izcēlies ugunsgrēks. Ugunsgrēka vietā darbojas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kā ziņo LETA, izsaukums uz Lāčplēša ielu saņemts ap plkst.14.19. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu aizdegusies divstāvu koka ēka. VUGD norāda, ka pastāv liesmu izplatīšanas draudi uz apkārtesošajām ēkām.

Ugunsdzēsēji ēkā lej ūdeni arī pa jumtā atlauzto caurumu. Ēkas jumts ir no šīfera, kas augstās temperatūras ietekmē skaļi plīst. Ugunsdzēsēji pa skaļruņiem aicina cilvēkus atkāpties no notikuma vietas.

Tieši pretī degošajai ēkai ir hidrants, līdz ar to ugunsdzēsējiem nav problēmu sagādāt dzēšanas darbiem nepieciešamo ūdeni.

Virs degošās ēkas paceļas biezi dūmu vāli, kas ietin arī apkārtējos kvartālus, bet caur ēkas jumtu spraucas ārā liesmas, novēroja aģentūra LETA.

Kā novēroja aģentūra LETA, degošā māja jau vairākus gadus nav apdzīvota, taču vēl nesen vienā tās daļā mitinājās pagalmā iekārtotās autostāvvietas sargi.

Kā portālu Diena.lv informēja Valsts policija (VP), šobrīd arī transporta kustība ugunsgrēka vietā Lāčplēša iela abos virzienos atjaunota.

 

Lāčplēša 58. Izskatās, būs pa vienu koka māju mazāk.

A post shared by reynis (@reynis) on

Ugunsgrēks ir piesaistījis vairāku simtu ieinteresēto cilvēku uzmanību. Tostarp uz ēkas degšanu noraugās arī vairāki bezpajumtnieki, no kuriem viens uzstājīgi centās nokļūt pie ēkas tuvumā un atkāpās tikai pēc vairākkārtīgiem policistu norādījumiem.



(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas