Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Lai apturētu agresīvu braucēju bez tiesībām, policija pielieto šaujamieroci

Pirmdien vēlu vakarā Teikas mikrorajonā kāds autovadītājs nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām un uzsāka bēgšanu. Tā kā vīrietis, bēgot radīja draudus sabiedrībai, policistiem nācās pielietot dienesta šaujamieroci, portālu_ Diena.lv _informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Pirmdien neilgi pirms pusnakts policijas darbinieki, patrulējot Teikas mikrorajonā, pamanīja kādu automašīnu, kuras vadītāja braukšana maniere radīja aizdomas, ka viņš varētu būt reibuma stāvoklī. Pārbaudes veikšanai policisti nolēma apturēt transportlīdzekļa vadītāju, taču viņš policistu likumīgajām prasībām nepakļāvās un uzsāka bēgšanu.

Tā kā autovadītājs radīja apdraudējumu apkārtējiem iedzīvotājiem, veicot bīstamus manevrus, tai skaitā, uzbraucot arī gājēju ietvēm, policistiem automašīnas apturēšanai nācās izmantot dienesta šaujamieročus. Pēc brīdinājuma šāvieniem autovadītājs joprojām neapstājās, tādēļ likuma sargi sašāva automašīnas riepas un brīdi vēlāk vīrietis tika aizturēts.

Vēlāk policisti noskaidroja, ka 1974. gadā dzimušajam automašīnas Jeep Grand Cherokee vadītājam nebija autovadītāja apliecība, taču tas, vai autovadītājs bija apreibinošo vielu ietekmē, vēl tiek noskaidrots. Tā kā aizdomās turētais radīja iespējamu apdraudējumu apkārtējiem iedzīvotājiem policijā ir sākts kriminālprocess par huligānismu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas