Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Liepājā ugunsgrēkā gājuši bojā divi cilvēki

Trešdienas naktī, plkst. 00:25, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Liepājā, Talsu ielā, dzīvojamajā ēkā ir izcēlies ugunsgrēks, portālu Diena.lv informēja VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg divstāvu daļēji apdzīvota ēka. Nekavējoties tika veikti pasākumi, lai pārmeklētu ēku un glābtu tajā iespējams esošos cilvēkus. Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas 2.stāva izglāba divus cilvēkus, bet no pirmā – vienu cilvēku. Divi no šiem cilvēkiem tika hospitalizēti, bet viens no medicīniskās palīdzības atteicās.

Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 45 gadus veca sieviete un vīrietis. Bojā gājušie tika atrasti ēkas otrajā stāvā. Kopējā degšanas platība bija 80m2, pirmajā stāvā 40m2, otrajā stāvā  30m2 un bēniņos 10m2.

 Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 9.oktobra plkst. 6:30 līdz 10.oktobra plkst. 6:30 VUGD saņēma 22 izsaukumus. Kopumā dzēsti septiņi ugunsgrēki, veikti astoņi glābšanas darbi, bija arī septiņi maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas