Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Liepājā uzdarbojas kabatzagļi

Liepājā aizvadītajās dienās notikušas vairākas zādzības - garnadži no somām izvilkuši un piesavinājušies naudas makus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Trešdien, 12.septembrī, plkst. 11.20 Liepājā, Zivju ielā, veikalā iesniedzēja konstatēja,  ka no somiņas ir pazudis viņas naudas maks,  kurā atradās autovadītāja apliecība, bankas maksājumu karte  un nauda.

Bet  plkst. 15 Liepājā, Ganību ielā, izkāpjot no pilsētas maršruta autobusa nr. 6, 1988.gadā dzimis vīrietis konstatēja, ka no virsjakas kabatas ir pazudis naudas maks, kurā atradās vadītāja apliecība un bankas maksājumu karte.  Savukārt ceturtdien, 13.septembrī,  plkst. 13.10 Liepājā, Cukura ielā, pie pieturas 1935.gadā dzimis vīrietis pēc izkāpšanas no 6. maršruta autobusa konstatējis, ka ir nozagta viņa soma, kurā atradās bankas maksājumu karte un nauda.

Policija atgādina, ka, braucot sabiedriskajā transportā, savas personīgās mantas jāuzmana īpaši rūpīgi, bet, pamanot kādas aizdomīgas personas, nekavējoties jāziņo policijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas