Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Maskavas ielā garnadzi aiztur uzreiz pēc zādzības no automašīnas

Pagājušajā naktī uzriez pēc zādzības no automašīnas Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kriminālpicijas darbiniekiem izdevās aizturēt arī pašu zagli, informē policijas oficiālais Facebook konts. 

Pirmdienas naktī ap plkst. 4.00 Rīgas reģiona pārvaldes kriminālpolicijas darbinieki, veicot reidu Rīgā Maskavas ielā, pamanīja trīs aizdomīgas personas. Viena no tām piegāja pie kādas automašīnas, izsita stiklu un no automašīnas iekšpuses atvēra tās motora pārsegu, un veikli noskrūvēja automašīnas priekšējos lukturus. Brīdī, kad garnadzis devās prom policijas darbinieki šo vīrieti aizturēja un nogādāja Rīgas Latgales policijas iecirknī. 

Vēlāk policisti noskaidroja automašīnas īpašnieku, no kura tika pieņemts iesniegums un par šo gadījumu sākts kriminālprocess pēc diviem Krimināllikuma pantiem - par svešas mantas tīšu bojāšanu un zādzību.

Aizturētais ir 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš agrāk jau tiesāts pat mantiska rakstura noziegumiem. Šobrīd aizturētais ir ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un tuvākajā laikā tiesa lems par drošības līdzekļa apcietinājums piemērošanu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas