Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mednieku ielas iedzīvotāji nomedī zagli

Svētdien kādas Mednieku ielas dzīvokļu mājas iedzīvotāji pēc pakaļdzīšanās aizturējuši ēkas pagraba apzadzēju, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Svētdien Mednieku ielā, kādā dzīvokļu mājā, iedzīvotāji pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš rosījās pagrabā. Viens no iedzīvotājiem klusi pievēra pagraba durvis un aizgāja pasaukt citus mājas iedzīvotājus. Kad mājas iemītnieki tuvojās pagraba durvīm,  tās strauji atvērās un zaglis metās bēgt. Zaglis, izskrējis uz ielas, apstādināja kādu garāmbraucošu automašīnu un autovadītājam apgalvoja, ka pakaļ viņam dzenas divi vīrieši. Šoferis garnadzi ielaida savā auto un devās prom. Mājas iedzīvotāji neapjuka un ar savu automašīnu sekoja zaglim, tajā pašā laikā par šo gadījumu ziņojot policijai.

Ceļu policija apturēja automašīnu, kurā arī atradās zaglis, Bauskas ielā. Likumsargi vīrieti aizturēja. Policija iecirknī noskaidroja, ka garnadzis ir 27 gadus vecs un atrodas meklēšanā par jau iepriekš veiktu zādzību. Likumsargi arī pieļauj, ka zaglis šajā pagrabā viesojies jau otro reizi, jo iepriekš šīs mājas pagrabs jau esot ticis apzagts. Vīrietim piemērots apcietinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas