Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mēnesi vecam mazulim aiz pārskatīšanās iepilina mutē briljantzaļo šķīdumu

Latgales pusē piektdien slimnīcā nonācis mēnesi vecs mazulis, kuram mutē bija iepilināts briljantzaļais šķīdums, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.
Briljantzaļais šķīdums bērna mutē, visticamāk, nokļuvis aiz pārskatīšanās. Zīdainis ar ķīmisku mutes gļotādas apdegumu nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī mediķi snieguši palīdzību vairākiem smagas traumas guvušiem cilvēkiem. Rīgā kādas ēkas šahtā metinātājs guvis nopietnu elektrotraumu, viņa dzīvības glābšanai piesaistīta arī reanimācijas brigāde. 54 gadus vecais vīrietis smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Pierīgā 22 gadus vecs puisis nokritis no aptuveni trīs metrus augsta traktora jumta un guvis mugurkaula skriemeļu lūzumu, bet 37 gadus vecs vīrietis, iespējams alkohola reibumā izkritis pa trešā stāva logu. Mediķi viņam konstatējuši vairāku ribu un iegurņa lūzumus. Tikmēr Latgalē 67 gadus vecs vīrietis guvis ļoti smagu galvas traumu, krītot no zirga pajūga.

Mikroķirurģijas centrā piektdien nogādāts 25 gadus vecs vīrietis no Zemgales, kurš, strādājot ar fleksi, sev bija amputējis vairākus pirkstus.

Smagas traumas Zemgales pusē guvis arī kāds velosipēdists, kurš, iespējams, alkohola reibumā, bija kritis pēc sadursmes ar automašīnu. 41 gadu vecajam vīrietim konstatētas sejas traumas un dažādi lūzumi, viņš nogādāts slimnīcā Rīgā.

Pagājušajā diennaktī NMPD mediķi devušies 1237 izsaukumos, tostarp sniegta palīdzība lielam skaitam cilvēku, kuri bija guvuši dažādas traumas – 247.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas