Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ogrē meitenes nežēlīgi piekauj skolasbiedreni

Kādas Ogres skolas trīs audzēknes 1.septembra vakarā nežēlīgi piekāvušas savu skolasbiedreni, vēstī portāls ogresfakti.lv.

Jauniete Ogrē pēc plkst.19 izgājusi no skolas kopmītnēm un devusies uz veikalu TOP, lai iepriktos vakariņām. Pie veikala viņai pienākušas trīs jaunietes, viņu vidū arī viena kopmītņu iemītniece. Viņas meiteni nelaida garām un arī neļāva doties prom, lamāja necenzētiem vārdiem, raustīja aiz drēbēm un spārdīja kājām. Jauniete centās bēgt, taču tālu aizskrien nespēja – agresīvās skolasbiedrenes viņu panāca, lamājoties norāva cepuri, grūstīja, vairākas reizes iesita pa seju. Vardarbība neapsīka arī tad, kad meitene sāka raudāt un sauca pēc palīdzības.

Cietušo izglābis veikala apsargs, kas iejaucies konfliktā un ļāvis meitenei veikala telpas izmantot kā patvērumu, jo viņai bija bail atgriezties kopmītnēs. Uzbrucējas bija piedraudējušas, ka upurei "īsta dzīve kopmītnē nebūs", turklāt arī pēc apsarga iejaukšanās vēl mēģinājušas turpināt agresīvās darbības un veltījušas apsargam rupjus vārdus. Apsargs izsaucis pašvaldības policijas darbiniekus, taču, tiem ierodoties, jaunietes jau bija devušās prom.

Notikušo fiksējušas veikala videonovērošanas kameras, kuru filmētais materiāls pievienots lietiskajiem pierādījumiem. Pateicoties veikala videonovērošanas sistēmai, jaunietes identificētas arī iepirkšanās laikā. Nekavējoties noskaidrojot trīs jauniešu personību, divas no viņām aizturētas tajā pašā vakarā. Aizturētās bijušas 0,72 un 0,30 promiļu reibumā.  Trešā jauniete aizturēta nākamajā dienā. 

Uzbrucējas ir 1993., 1995. un 1994.gadā dzimušas tās pašas skolas audzēknes, divas ogrēnietes un viena Ludzas iedzīvotāja. Visas trīs agresīvās meitenes gan pērn, gan šogad bijušas policijas redzeslokā un vairākkārt sodītas par smēķēšanu. 

Būtiski miesas bojājumi upurei gan netika radīti, taču, ja nebūtu iejaucies veikala apsargs, iznākums varēja būt arī smagāks, uzskata Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis. Šobrīd notikušais kvalificēts kā sīkais huligānisms. Agresīvajām jaunietēm sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli un nu viņām būs jāstājas tiesas priekšā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas