Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros divi cilvēki gājuši bojā, bet 12 cilvēki cietuši, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vakar, Cesvaines novadā uz autoceļa Kraukļi-Dzelzava pirmā kilometra, automašīna VW Golf nobrauca no brauktuves un iebrauca kokā. Negadījumā automašīnas vadītājs,1982.gadā dzimušais vīrietis gāja bojā.

Savukārt Rīgā, Murjāņu ielā kāda automašīna uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām slimnīcā mira. Tāpat Rīgā, Ūdensvada ielā automašīna Škoda Octavia nobrauca no braucamās daļas, apgāzās uz jumta un noslīdēja uz ūdenskrātuves ledus. Avārijā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri no hospitalizācijas atteicās.

Tomēr ceļu satiksmes negadījums ar lielāko cietušo skaitu noticis Tukuma novadā, kad notika divu automašīnu sadursme, kurā traumas guvuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un 10 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas