Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (11:34) - Liepājā autoavārijā gājuši bojā divi cilvēki, vēl trīs - cietuši

Trešdienas rītā Liepājā automašīna ietriecās mājas sienā un aizdegās, kā rezultātā gāja bojā divi cilvēki, bet vēl trīs cietuši.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka ap plkst.4 Pulvera un Cukura ielas krustojumā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu Volvo neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un ietriecās mājas sienā, kā rezultātā auto aizdegās.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira transportlīdzekļa vadītājs un blakus sēdošais pasažieris. Vēl trīs aizmugurē sēdošie pasažieri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigādes Liepājas 2.daļas komandieris Māris Narbuts, traģiskais ceļu satiksmes negadījums noticis, kad automašīna Volvo S80 lielā ātrumā iebraukusi Cukura ielas aplī un ietriekusies ēkā, apgāžoties uz sāniem un aizdegoties. Pēc Narbuta rīcībā esošās informācijas, automašīnai bijusi Nīderlandes numura zīme, taču tajā esošie cilvēki bijuši Latvijas valstspiederīgie.

Ierodoties glābējiem, trim aizmugurē sēdošajiem bija jau izdevies izkļūt no automašīnas pašu spēkiem. Priekšā sēdošie - vīrietis un sieviete - gājuši bojā notikuma vietā - viņu mirstīgās atliekas no automašīnas izceltas, izmantojot hidrauliskos instrumentus. Narbuta rīcībā nav informācijas, vai abi gājuši bojā ugunsgrēkā vai no saņemtā trieciena, taču viņu ķermeņi bija apdeguši.

Policijai pagaidām izdevies noskaidrot trīs cilvēku personības - automašīnā avārijas brīdī atradušies divi 1988.gadā dzimuši vīrieši, no kuriem viens, visticamāk, automašīnas vadītājs, gājis bojā, kā arī 1990.gadā dzimis pasažieris, kurš nogādāts slimnīcā. Tiek noskaidrotas vēl divu sieviešu personības - viena no viņām gājusi bojā.

Savukārt 2.jūlijā Daugavpilī, Jelgavas ielā, sadūrās automašīna Audi A4 un Peugeot 307. Avārijā cieta pieci cilvēki, kuri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 29 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem septiņi bija autovadītāji, 22 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un viens velosipēdists.

(papildināta visa ziņa un pievienoti foto no notikuma vietas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas