Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināta (16:30) - Carnikavā aizturēts jaunietis par aptuveni 20 velosipēdu zādzībām

Valsts policijas Rīgas reģiona Saulkrastu iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Carnikavas novada pašvaldības policiju trešdien Carnikavā aizturēja kādu jaunieti, kurš jūlijā varētu būt veicis aptuveni 20 velosipēdu zādzības Ādažos un Carnikavā. Likuma sargi lūdz atsaukties cietušos, jo policijā ar iesniegumu vērsušās tikai piecas personas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Pēdējā mēneša laikā Saulkrastu iecirkņa darbinieki konstatēja vairākas velosipēdu zādzības Ādažos un Carnikavā pie vietējiem lielveikaliem. Salīdzinot šos gadījumus, izmeklētāji noskaidroja, ka visas zādzības varētu būt veicis viens jaunietis un palūdza veikalu apsardzes darbiniekus, lai pievērš pastiprinātu uzmanību.

Izmeklēšanas gaitā likuma sargi bija noskaidrojuši zagļa iespējamo izskatu un trešdien Carnikavā lielveikala apsardzes darbinieki pamanīja jaunieti, kurš snakstījās gar veikalu un atbilda noskaidrotā zagļa pazīmēm. Apsargi par aizdomīgo jaunieti informēja Carnikavas novada pašvaldības policiju, kura nekavējoties reaģēja - minēto personu aizturēja un nodeva Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirkņa darbiniekiem.

Šobrīd ir noskaidrots, jaunietis varētu būt zadzis visa jūlija garumā Ādažos un Carnikavā. Aizturētais atzina, ka pārsvarā izvēlējies divus laikus zādzību veikšanai – pusdienlaiku un darba dienas beigas, kad lielveikalos ir lielāks cilvēku pieplūdums. Lielākoties jaunietis izvēlējās jaunus velosipēdus, kuri vai nu nebija pieslēgti vai bija pieslēgti ar nekvalitatīviem veloslēgiem. Pēc zādzībām jaunietis velosipēdus realizēja Rīgā.

Pašlaik 18 gadus vecais jaunietis ir atzinies jau aptuveni 20 zādzībās, taču policijā ar iesniegumu vērsusies ir tikai ceturtā daļa no cietušajiem, kā arī šodien seši cilvēki ir informējuši policiju pa telefonu. Tādēļ Saulkrastu iecirkņa darbinieki lūdz pārējos cietušos vērsties policijā ar iesniegumu vai zvanīt Saulkrastu iecirknim uz tālruņu numuriem: 67950350, 67950351 vai 29153429.

(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas