Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Par auto demolēšanu un pretošanos policijai aizturēts 50 gadus vecs vīrietis

Trešdien ap pusnakti tika aizturēts kāds 50 gadus vecs vīrietis, kurš ar metāla stabu, sitot pa automašīnu, sabojāja tās jumtu. Pret aizturēto ir uzsākti divi kriminālprocesi - par tīšu mantas bojāšanu, kā arī par pretošanos un uzbrukumu policijas darbiniekam, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Trešdien, 17. aprīlī, plkst. 23.30 Rīgas Teikas iecirknī tika saņemts paziņojums, ka Brīvības gatvē pie kādas mājas ir sabojāta automašīna - ar metāla stieni, kura galā bija betona gabals tika sabojāts kādas automašīnas jumts.

Patruļdienesta ekipāža nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu, kur pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti. Vīrietis, pamanot policijas darbiniekus, metās bēgt. Aizdomās turamais bēgot ieskrēja mājas kāpņutelpā, taču arī policijas darbinieks paspēja ieskriet pirms aizvērās durvis, kas bija ar durvju kodu. Vīrietis saprotot, ka vairs nav kur bēgt, centās uzbrukt policijas darbiniekam un mēģināja viņam iesist pa seju, taču nesekmīgi, jo policists, izmantojot speciālos cīņas paņēmienus, vīrieti aizturēja.

Aizturētais ir kāds 1963. gadā dzimis vīrietis, kurš aizturēšanas brīdī bija stiprā alkohola reibumā – viņa organismā tika konstatētas vairāk nekā trīs promiles. Vīrietis agrāk jau nonācis policijas redzes lokā un tiesāts.

Par notikušo uzsākti divi kriminālprocesi. Par tīšu mantas bojāšanu, kā arī par pretošanos un uzbrukumu policijas darbiniekam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas