Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par dzīvesbiedres un viņas dēliņa smagu piekaušanu - astoņi gadi aiz restēm

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments ir atteicies ierosināt kasācijas tiesvedību krimināllietā, kurā kādam vīrietim piespriests astoņus gadus un četrus mēnešus ilgs cietumsods par smagu miesas bojājumu nodarīšanu mazgadīgam zēnam, aģentūra LETA uzzināja AT.

Tiesā skaidroja, ka līdz ar šo lēmumu spēkā stājas Rīgas apgabaltiesas spriedums, ar kuru atstāts negrozīts Rīgas rajona tiesas spriedums.

Rīgas rajona tiesā pērn oktobrī pieņemts lēmums, ar kuru vīrietim piespriests astoņus gadus un četrus mēnešus ilgs ieslodzījums, kā arī probācijas uzraudzība uz diviem gadiem.

Saskaņā ar apsūdzību noziegums notika Jūrmalā 2017.gada 7.aprīlī. Apsūdzētais, atrodoties alkohola reibumā, strīda laikā vispirms vairākas reizes iesita ar dūri savai dzīvesbiedrei pa seju. Sievietes četrgadīgais dēls sācis kliegt, kā rezultātā apsūdzētais vispirms viņu aiz drēbēm izkāra pa dzīvokļa logu. Pēc tam zēns iesviests istabā, kur zēna galva atsitās pret gultas apmali.

Tāpat apsūdzētais vairākas reizes gan sievietei, gan viņas dēlam iesita ar dūrēm un spēra ar kājām, kā rezultātā cietušajiem tika nodarīti smagi miesas bojājumi.

Notikušo pārtrauca policija. Turklāt, pēc tam, kad ieradās policija, apsūdzētais slepeni vēl paņēma no savas dzīvesbiedres 30 eiro.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
TĀDU ZVĒRU >CETUMĀ VISMAZ UZ 20 GADEM !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas