Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Par pensionāres aplaupīšanu Rīgā aiztur Lietuvas pilsoni

Rīgas policisti otrdien aizdomās par pensionāres aplaupīšanu aizturēja 23 gadus vecu Lietuvas pilsoni. Likuma sargiem ir aizdomas, ka lietuvietis varētu būt vainojams vēl sešu pensionāru aplaupīšanās Pārdaugavā.

27.janvārī Rīgā, Baltajā ielā, kāda pensionāre devās mājās, kad pēkšņi viņai uzbruka nepazīstams vīrietis un, nodarot miesas bojājumus, atņēma rokassomiņu, kurā bija pensija un mobilais tālrunis. Pēc uzbrukuma cietusī vērsās policijā.

Rīgas policisti kopā ar Valsts policijas Galveno Kriminālpolicijas pārvaldi noskaidroja, ka laupīšanā varētu būt vainojams kāds 1989.gadā dzimis Lietuvas pilsonis, kuru pēc ilgāka operatīvā darba likuma sargi aizturēja.

Aizturētais pašlaik atzinies vienā laupīšanas gadījumā, taču pēdējo divu mēnešu laikā Pārdaugavā policisti reģistrējuši vēl sešas analoģiskas laupīšanas, kurās cietuši pensionāri. Likuma sargiem ir aizdomas, ka vīrietis varētu būt vainojams arī citās laupīšanās, tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš ir cietis no attēlā redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem 67070802, 67070800 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas