Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Par pretlikumīgu Rēzeknes policista rīcību sākta disciplinārlieta

Pamatojoties uz informāciju un aizdomām par kāda Rēzeknes policijas darbinieka rīcību, zem svešai personai piederošas automašīnas, iespējams, pretlikumīgi novietojot radioraidīšanas ierīci, ceturtdien Valsts policijas (VP) vadība pieņēmusi lēmumu par disciplinārlietas uzsākšanu pret šo amatpersonu. Uz disciplinārlietas izmeklēšanas laiku policists ir atstādināts no dienesta pienākumu pildīšanas, portālu Diena.lv informēja VP.

Iepriekš jau izskanējusi informācija, ka naktī uz pirmdienu Rēzeknē kāda policijas amatpersona, iespējams, pretlikumīgi mēģinājusi novietot radioraidīšanas ierīci zem citai personai piederošas automašīnas. Lai pārbaudītu notikušā apstākļus, ierīces izcelsmi un pielietojuma specifiku, kā arī policijas amatpersonas saistību ar notikušo un veikto darbību likumību, VP sākotnēji uzsāktais kriminālprocess atbilstoši izmeklēšanas kompetencei tiks nosūtīts tālākajai izmeklēšanai Iekšlietu ministrijas Iekšējās drošības birojam.

Tāpat šodien pieņemts lēmums par disciplinārlietas uzsākšanu pret minēto Rēzeknes policijas iecirkņa amatpersonu, atstādinot to no dienesta pienākumu pildīšanas uz disciplinārlietas izmeklēšanas laiku. 

Top komentāri

Rihards
R
Kad tad saks disciplinārlietas prt tie diviem LV VP RRP Baloza iecirkna policistiem , kuri apzināti un mērķtiecigi falsificējot faktus fabricē administratīvo parkapumu protokolus apzinati un merktiecīgi , ar iepriekšeju nodomu uzspļauj ES un LR tiesību normām un ar iepriekšēju nodomu visam tam izmanto dienesta resursus ...???? !!! Nekad ..!!! Jo tas viss notiek ar tiesu LV VP prieksniekavietas aizņemeja Inta Ķuza un vina vietnieka RRP prieksnieka vietas aizņēmēja Grisina personigo atbalstu un vadību....
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas