Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Par skolnieku aplaupīšanas sēriju aizturēts 20 gadus vecs jaunietis

Pēdējo divu mēnešu laikā Rīgas policisti bija saņēmuši vairākus iesniegumus par laupīšanām, kurās ļaundaris, piedraudot ar nazi, skolniekiem atņēmis mobilos tālruņus. Nedēļas sākumā likuma sargi aizturējuši iespējamo laupītāju un lūdz atsaukties cietušos, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Lielākajā daļā policijai zināmo gadījumu laupīšanas tika veiktas skolu apkaimē. Pārsvarā tika aplaupīti skolnieki vecumā no 14 gadiem, laupīšanās jaunietis saviem upuriem piedraudējis ar nazi un tādā veidā atņēmis mobilo tālruni un naudu, ja tā upurim ir bijusi. Pāris gadījumos šādā veidā aplaupīti arī pilngadīgi jaunieši.

Veicot izmeklēšanu šajās laupīšanās, Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki noskaidroja un pirmdien aizturēja iespējamo laupītāju, kurš ir 20 gadus vecs. Šobrīd ir zināms, ka viņš varētu būt vainojams vairāk nekā desmit laupīšanās ar nazi.

Tā kā izmeklētājiem ir pamatotas aizdomas, ka jaunietis varētu būt veicis laupīšanas, par kurām cietušie nav ziņojuši policijai, likuma sargi aicina atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā jaunieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem: 67500754, 67500700 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas