Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Par zādzībām policija Daugavpilī aizturējusi divus apsardzes firmas darbiniekus

Par zādzībām no automašīnām Valsts policijas darbinieki Daugavpilī aizturējuši divus apsardzes firmas darbiniekus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Naktī no 19. uz 20.februāri Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieks brīvajā no darba laikā ievēroja divas aizdomīgas personas mājas pagalmā, kuras mēģina uzlauzt kādu stāvēšanai novietoto automašīnu. Izsaukdams palīgspēkus, policijas darbinieks devās aizturēt personas, taču viņi ar savu automašīnu mēģināja bēgt no notikuma vietas. Bēgļus izdevās aizturēt Patruļdienesta ekipāžas darbiniekiem, kuri pēc izsaukuma operatīvi ieradās noteiktajā vietā.

Aizturētie, 1991. un 1993.gadā dzimušie, kādas Daugavpils apsardzes firmas darbinieki, līdz šim policijas redzeslokā nav nonākuši. Abi ir aizturēti Kriminālprocesa likumā 264.panta noteiktajā kārtībā. Otrdien tiek lemts par piemērojamā drošības līdzekļa veidu.

Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrota šo personu saistība vēl ar trīs noziedzīgiem nodarījumiem - divām zādzībām no automašīnām un vienu zādzības mēģinājumu. Viņu transportlīdzeklī tika atrastas dažādas zagtas mantas. Uzsākti divi kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas par zādzību no transportlīdzekļa un 180.panta 1.daļas par svešas mantas tīšu bojāšanu. Izmeklēšana turpinās.




Informāciju sagatavoja:

Valsts policijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas