Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Pazudušais vācu students Stefans, iespējams, ielūzis ledū

Valsts policijas Kriminālpolicijas pārvalde turpina meklēt teju divas nedēļas neredzēto pazudušo studentu Stefanu Engelbrehtu, un tiek pieļauts, ka viņš ir ielūzis ledū, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Policijas iegūtā informācija neliecina, ka jaunietis būtu cietis noziegumā, bet gan, ka ar viņu varētu būt noticis nelaimes gadījums. Viena no versijām, ka viņš varētu būt ielūzis ledū. Policija aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem un ziņot, ja zināma kāda informācija par jaunieša atrašanās vietu.

Kriminālpolicija noskaidrojusi, ka Engelbrehts pēdējo reizi ir redzēts 24. janvārī ap plkst.2 naktī Ķīpsalā, Āzenes ielā. Tomēr policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka jaunietis Ķīpsalā atradies arī ap plkst.4 naktī. Pašlaik policijas rīcībā esošā informācija neliecina, ka būtu noticis noziegums. Iespējams ar jaunieti varētu būt noticis nelaimes gadījums, policija kā vienu no versijām izvirza, ka viņš varētu būt ielūzis ledū.

Valsts policija, sadarbojoties ar dažādām iestādēm Ķīpsalā un Rīgas pašvaldību, ir ieguvusi un pārbaudījusi dažādus video novērošanas kameru ierakstus. Sadarbojoties arī ar bezvēsts pazudušo cilvēku meklēšanas organizāciju, policisti apskatījuši tuvējo apkārtni Ķīpsalā. Tāpat aptaujāti desmitiem studentu un regulāri tiek sekots līdzi arī Stefana mobilā telefona un sociālo tīklu aktivitātēm, tomēr kopš liktenīgās nakts tādas nav manītas. 

Par Stefana pazušanu policijai tika paziņots 29. janvārī, kad viņš ilgāku laiku nebija ieradies uz mācībām un viņu nebija iespējams sazvanīt.

Lai iegūtu pēc iespējas vairāk informācijas par pazudušā jaunieša gaitām naktī no 23. uz 24. janvāri, policija aplūkos arī Ķīpsalas apkārtnē esošo privātmāju video ierakstus, tādēļ iedzīvotāji aicināti būt atsaucīgiem un pretimnākoši.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir kāda informācija par iespējamo Stefana Engelbrehta atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuriem: 20269011 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas