Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Pie kādas aizdomīgas sievietes atrod zeltlietas vairāku tūkstošu latu vērtībā

Šā gada 27.februārī Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki pie kādas aizdomīgas sievietes atrada zeltlietas vairāku tūkstošu latu vērtībā. Policistiem ir aizdomas, ka zeltlietas varētu būt zagtas, tādēļ aicina atsaukties to likumīgos īpašniekus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Šā gada 27.februārī Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu degvielas uzpildes staciju, kur kāda 58 gadus veca kliente atteicās maksāt par degvielu. Notikuma vietā policisti noskaidroja, ka sieviete ir uzpildījusi degvielu četru latu vērtībā, taču atsakās par to maksāt un vēlas doties prom nesamaksājusi.

Tā kā situācija nebija atrisināma uz vietas, policisti sievieti nogādāja iecirknī, kur atklāja, ka viņa ir 1954.gadā dzimusi Krievijas pilsone, kura dzīvo Rīgā. Pārbaudot sievietes mantas, policisti tajās atrada ievērojamu daudzumu zeltlietu, tai skaitā gredzenus ar briljantiem. Pēc aizturētās vārdiem dārglietu kopējā vērtība esot 12 tūkstoši latu.

Aizturētā sieviete policijai nepaskaidroja, kā šīs zeltlietas ir ieguvusi, tādēļ likuma sargiem ir aizdomas, ka dārglietas varētu būs zagtas. Policija aicina atsaukties attēlos redzamo rotaslietu likumīgos īpašniekus, zvanot uz tālruņu numuriem: 67500731 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas