Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Piecas dienas nepamanīts mājas atkritumu šahtā nostāvējis kaila vīrieša līķis

Piecas dienas neviens kādas Kleistu ielas daudzdzīvokļu mājas iemītnieks nav aizgājis līdz atkritumu šahtai, kur, pa pusei iesprūdis, bija atstāts kaila vīrieša līķis. Tiesa, atkritumu izbēršanas vieta atradusies blakus kāpņu telpai.

Policija par atrasto līķi informāciju saņēma 6.decembrī, bet kā vēlāk izrādījās, noslepkavotais vīrietis šahtā bija ievietots 1.decembra naktī.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūru LETA informēja, ka 6.decembrī, saņemot informāciju par mirstīgo atlieku atrašanu kādas mājas kāpņu telpā, policija nekavējoties devās uz notikuma vietu.

Policisti konstatēja, ka atkritumu šahtā ir iebāzts kaila vīrieša līķis. To apskatot, varēja redzēt, ka vīrietis miris vardarbīgā nāvē. Nekavējoties tika sākts kriminālprocess un sākta izmeklēšana.

Jau pāris stundas vēlāk policija aizturēja iespējamo vainīgo, kas arī atzinās un vaļsirdīgi izstāstīja par notikušo.

Aizturētais ir 1964.gadā dzimis, agrāk vairākkārt tiesāts vīrietis. 30.novembrī viņš ar cietušo, kas bija dzimis 1977.gadā, kopā dzēruši, kad izcēlies konflikts. Tā laikā vecākais no vīriešiem paziņai iesitis pa galvu ar tabureti un aizgājis gulēt. Kad no rīta pamodies, tad ieraudzījis, ka paziņa ir miris. Tad viņš sagaidījis nakti, un nogalināto aizstiepis uz kādu no blakus mājām, uznesis otrajā stāvā un mēģinājis iebāzt atkritumu šahtā.

Vaicāts, kādēļ nogalinātais bija kails, aizturētais skaidrojis, ka viņš nomazgājis vīrieša asiņaino galvu, tad novilcis asiņainās drēbes, cerot, ka neviens nepamanīs, ka pret vīrieti veikta vardarbība.

Šodien tiesa lems par drošības līdzekļa - apcietinājuma - piemērošanu aizturētajam. Sadovskis piebilda, ka arī cietušais iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas