Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Policija aicina iedzīvotājus sniegt informāciju par piecgadīgā Ivana Berladina pazušanas apstākļiem

Valsts policija (VP) atkārtoti uzsver, ka šobrīd ir ļoti nepieciešama iedzīvotāju iesaiste tieši informācijas sniegšanā par mazā Ivana Berladina pazušanas apstākļiem un par cilvēkiem, kuri varētu būt ar to saistīti. VP lūdz iedzīvotājus informēt VP arī par situācijām, kuras šajā laikā, saistībā ar zēna pazušanu, šķitušas dīvainas, pat, ja sākotnēji tām nav tikusi piešķirta nozīme. Iespējams, ka kopējā izmeklēšanas ainā, tieši šķietami nenozīmīgs sīkums var būt izšķirīgs.

VP norāda, ka šādas informācijas sniegšana ir vienīgais veids, kādā šobrīd sabiedrība var iesaistīties un palīdzēt policijai zēna meklēšanā. Informāciju iedzīvotāji aicināti sniegt tikai VP iepriekš norādītajos kanālos: e-pastā [email protected] vai zvanot uz tālruņa numuru 116000.

Policija īpaši uzsver, ka tikai šie ir oficiālie informācijas kanāli, caur kuriem policija saņems visu tajā sūtīto informāciju. Jebkādi citi, šeit neminēti kanāli nav oficiāli un tajos sniegtā informācija nenonāk VP rīcībā. VP šos kanālus monitorē nepārtraukti 24 stundas diennaktī un ir gatava uz to reaģēt visu cauru diennakti. VP atgādina, ka policijai ļoti būtiski ir saprast zēna dienas gaitas, tāpēc nozīmīga var būt jebkura iedzīvotāju sniegtā informācija.

VP arī atgādina, ka visi citi aicinājumi brīvprātīgajiem turpināt Ivana meklēšanu fiziski pārmeklējot apkārtni nav saistīti ar policiju un oficiālo meklēšanu, kā arī ir uzskatāmi par cilvēku maldināšanu. Patlaban oficiālu meklēšanu, fiziski pārmeklējot Liepāju un tās apkārtni, veic VP, Liepājas pilsētas pašvaldības policijas un Nacionālo bruņoto spēku amatpersonas, līdz ar ko policija aicina liepājniekus būt saprotošiem un nodrošināt iespēju dienestiem piekļūt ne tikai teritorijām, kuras ir slēgtas, bet arī uzņēmumu un privātīpašumu teritorijām.

Ja kāds apzinās, ka tieši vai netieši saistīts ar bērna pazušanu, lūgums sazināties ar Valsts policiju. 

Top komentāri

pārbaudīt neitrālam izmeklētājam !
p
izskatās >ka tiešām arī visus policijas papīrus derētu pārbaudīt neitrālam izmeklētājam !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ARĪ UZSKATU KA POLICIJA _NAV PIETIEKAMI _NOPIETNI NOPRATINĀJUSI ĢIMENES LOCEKĻUS !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas