Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Policija aizturējusi laupītāju; lūdz atsaukties cietušos

Aizdomās par janvārī uz ielas izdarītu laupīšanu Rīgas policisti aizturējuši 1987. gadā dzimušu vīrieti. Likuma sargiem ir aizdomas, ka vīrietis varētu būt veicis arī citus likumpārkāpumus, tādēļ policija lūdz atsaukties cietušos.

Kādā janvāra dienā jaunai sievietei, ejot pa Tallinas ielu, uzbruka divi vīrieši. Uzbrucēji, pielietojot fizisku spēku, sievietei atņēma naudu un mobilo tālruni un brīdi vēlāk abi vīrieši aizbēga no notikuma vietas. Par notikušo sieviete informēja Rīgas policistus, kuri sāka izmeklēšanu.

Izmeklēšanas gaitā likuma sargi nāca uz pēdām 1987. gadā dzimušam vīrietim, kuru izdevās aizturēt pagājušās nedēļas sākumā – 14. februārī. Turpinot izmeklēšanu, policistiem radās pamatotas aizdomas, ka aizturētais varētu būt vainojams vēl citos likumpārkāpumos.

Tiesa aizdomās turētajam vīrietim kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu, taču otru laupītāju likuma sargi vēl meklē. Policija lūdz iedzīvotājus rūpīgi aplūkot vīrieša fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlos redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem: 67208532 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas