Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Policija lūdz ziņot par iespējamā slepkavas atrašanās vietu

Aizturēti divi no trim meklētajiem aizdomās par vīrieša slepkavības izdarīšanu Valmierā. Policija lūdz iedzīvotāju palīdzību trešā aizdomās turamā meklēšanā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Dace Jukāma.

Policija informēja, ka aizturētas divas no meklēšanā esošām personām - Armands Ģērmanis un Madars Celiņš, bet likumsargi turpina meklēt un noskaidro Jāņa Vinklera atrašanās vietu.

Policija pateicas visiem iedzīvotājiem par atsaucību informācijas sniegšanā un plašsaziņas līdzekļiem par izrādīto atsaucību informācijas izplatīšanā.

Gadījumā, ja iedzīvotāju rīcībā ir informācija par meklēšanā esošā J.Vinklera atrašanās vietu, jāvēršas tuvākajā policijas iecirknī vai jāzvana - 110 vai 29172864.

Jau vēstīts, ka 26. februārī plkst.17.17 policijā tika saņemta informācija, ka Valmierā, Stacijas ielā, savā dzīvesvietā atrasts 1959. gadā dzimuša vīrieša līķis, kuram konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes. Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību. Aizdomās par slepkavības izdarīšanu tiek pārbaudītas trīs personas.

Policija turpina izmeklēšanu.





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas