Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Policija meklē kabatzādzības aculiecinieci

Svētdien pēcpusdienā 21. maršruta autobusā Merķeļa ielā Rīgas policisti, pateicoties kādas iedzīvotājas vērībai un garāmgājēju atsaucībai, aizturēja vīrieti aizdomās par kabatzādzību, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis. Policija aicina atsaukties 21. autobusa pasažieri, kura redzēja zādzību.

Svētdien plkst. 16 kāda 21. maršruta autobusa pasažiere Merķeļa ielā redzēja, kā kāds vīrietis jaunai sievietei no somiņas izvelk mobilo tālruni. Aculieciniece uzreiz pievērsa cietušās uzmanību, taču iespējamais zaglis, saprotot, ka var iekulties nepatikšanās, izkāpa no autobusa. Tomēr cietusī neapjuka un sekoja zaglim, taču aculieciniece palika autobusā un aizbrauca.

Uz ielas cietušajai palīdzēja kāds garāmgājējs pieturēt aizdomīgo vīrieti līdz ierodas policija un vēlāk Rīgas policisti aizdomās turēto nogādāja policijas iecirknī. Vīrietis izrādījās 1975. gadā dzimis un agrāk jau vairākas reizes sodīts par kabatzādzībām. Taču tālruni likuma sargi pie viņa neatrada.

Policija pateicas iedzīvotājiem, kuri nebija vienaldzīgi šajā situācijā, taču pierādījumu nostiprināšanai policija lūdz atsaukties sievieti, kas redzēja zādzības izdarīšanas brīdi, zvanot Rīgas Centra iecirknim 67086200 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas