Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Policija rosina apsūdzēt vīrieti par dzīvesbiedres slepkavību Ķīpsalā

Valsts policija rosinājusi prokuratūrai apsūdzēt vīrieti par dzīvesbiedres slepkavību Rīgā, Ķīpsalā, informēja Valsts policija.

Šā gada 7.jūlijā policijas darbinieki, veicot sociālo tīklu monitoringu, pamanīja sludinājumu par sievietes bezvēsts pazušanu. Policija par to iesniegumu saņēmusi nebija. Lai pārbaudītu informāciju par sievietes iespējamo pazušanu un noskaidrotu viņas iespējamo atrašanas vietu, tika sākta meklēšanas lieta. Likumsargi sazinājās ar pazudušās sievietes tuviniekiem, pēc kā saņēma iesniegumu.

Pazudušo sievieti viņas tuvinieki pēdējo reizi bija redzējuši šā gada 18.jūnijā viņas dzīvesvietā Ķīpsalā.

7.jūlijā sākts kriminālprocess par iespējamu sievietes slepkavību. Veicot kratīšanu pazudušās sievietes dzīvesvietā, todien tika konstatēts viņas līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka bojāgājusī ir nožņaugta un to savstarpēja konflikta laikā izdarījis viņas vīrs - 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc tam nelikumīgi izmantojis mirušās sievietes bankas karti un pametis abu kopīgo dzīvesvietu.

Turklāt, lai slēptu savu saistību ar izdarīto noziegumu, vīrietis maldinājis sievietes tuviniekus un darba devēju par viņas atrašanās vietu.

8.jūlijā aizdomās par šo noziegumu policija aizturēja minēto 1980.gadā dzimušo vīrieti. Viņš iepriekš ir sodīts par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

9.jūlijā vīrietim tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas