Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Policija un brīvprātīgie arī šonakt turpinās meklēt vakar Rogovkā pazudušo septiņus gadus veco meiteni

Vakar Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā, Rogovkā pazudušo septiņus gadus veco Justīni Reinikovu turpinās meklēt arī šonakt, informē Valsts policija.


Valsts policija un piesaistītie dienesti turpina plašus meklēšanas pasākumus, lai atrastu Rēzeknes novada, Nautrēnu pagasta Rogovkā pazudušo septiņus gadus veco Justīni Reinikovu. Papildu piesaistītajam Valsts robežsardzes helikopteram un Valsts policijas droniem, kas aprīkoti arī ar termokameru, tuvākos dīķus un vecās akas pārmeklēja arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ūdenslīdēji.

Tāpat meklēšanas pasākumos piedalās liels brīvprātīgo skaits un, ņemot vērā, ka ir jau nokomplektētas vairākas meklētāju grupas, plašāka brīvprātīgo iesaiste šobrīd nav nepieciešama. Rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus pašrocīgi neizvērst meklēšanas pasākumus un uzticēties profesionāļiem! Ja būs nepieciešama plašāka brīvprātīgo iesaiste, policija par to nekavējoties informēs!

Policija kopā ar kolēģiem no citām Valsts policijas struktūrvienībām, Valsts robežsardzes un piesaistītajām brīvprātīgo organizācijām un brīvprātīgajiem turpinās meklēt pazudušo Justīni arī šonakt.

Vienlaikus aicinām ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!

Tāpat Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri vakar, 5. maijā, redzējuši septiņgadīgo meiteni, informējot par to policiju pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!
Atgādinām, ka Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 cm, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas