Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policijai divi zaķi ar vienu šāvienu

Policija, veicot izmeklēšanu un aizturot personas aizdomās par janvārī Talsu novadā pastrādātu laupīšanu, atklājusi arī marihuānas audzētavu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga.

Viņa informēja, ka 12. janvārī Balgales pagastā kādās mājās ieradušās divas personas maskās un nodarījušas miesas bojājumus vīrietim, šīs mājas iedzīvotājam, kā arī nolaupījušas marihuānu un pneimatisko šaujamieroci.

Veicot notikuma vietas apskati, atklājies, ka viena telpa mājā ir ierīkota kā marihuānas audzētava. Policijas darbinieki no šīs telpas izņēma marihuānas audzēšanas ierīces un 16 marihuānas augiem līdzīgus stādiņus, kā arī augu sēklas. Par šo faktu tika sākts kriminālprocess par marihuānas audzēšanu.

Turpinot veikt neatliekamās izmeklēšanas darbības, noskaidrots, ka viena no personām, kas veica laupīšanu, uzturas Ventspilī, kādā privātmājā. Policijai šai vietā veicot kratīšanu, izņemti 43 izžāvēti marihuānai līdzīgi augi, sasmalcināta marihuānai līdzīga viela, kā arī nolaupītie priekšmeti un lietiskie pierādījumi par laupīšanas fakta veikšanu. Kopumā izņemti 510 grami marihuānas, informēja Šteinberga.

Saistībā ar šo notikumu policijā ir sākti kopumā trīs kriminālprocesi - par laupīšanu, par marihuānas audzēšanu, kā arī par narkotisko vielu glabāšanu.

Aizturētas trīs personas - 1979. gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir ticis sodīts, viņam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Aizturēti arī 1996. gadā un 2000. gadā dzimuši vīrieši, kuriem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi.

Izmeklēšanas gaitā ir noskaidrots, ka laupītāju mērķis bija iegūt savā īpašumā izaudzēto marihuānu un, iespējams, realizēt to.

Izmeklēšanas darbs sāktajos kriminālprocesos turpinās.

Top komentāri

Līdzīgs
L
Kāpēc Marihuānai līdzīgus stādus musori savāca?Tie jau tikai līdzīgi bija.
R
R
Policijai līdzīgi menti aizturēja vīrietim līdzīgu personu kura ar pimpim līdzīgu orgānu bija izvarojusi sievietei līdzīgu personu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas