Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Policijas pārbaudītais nolaupīšanas video izrādās vecpuišu ballītes joks

Valsts policija (VP) pārbaudījusi internetā publicētu videomateriālu, kurā redzams, kā melnā tērpti vīrieši Jelgavā bez atpazīšanas zīmēm, iespējams, nolaupa citu vīrieti. Noskaidrots, ka notikušais, visticamāk, ir bijis tikai inscenējums, svinot vecpuišu ballīti.

Kā aģentūru LETA informēja VP, piektdien sociālajos tīklos tika ievietots kāda aculiecinieka uzņemts videomateriāls, kurā redzams, kā vairāki vīrieši, tērpušies melnā apģērbā bez atpazīšanas zīmēm un maskās, no kādas automašīnas izvelk ārā citu vīrieti un viņu it kā nolaupa, aizvedot ar mikroautobusu.

Pārbaudot, vai videomateriālā redzamās darbības nav cilvēka nolaupīšana, VP Zemgales reģiona pārvalde jau piektdien noskaidroja šķietami cietušā vīrieša personību. Policijai kļuva zināms, ka šajā dienā vīrietim ar draugiem bijusi sarīkota vecpuišu ballīte, līdz ar to šķietamā nolaupīšana, visticamāk, bijis inscenējums.

Likumsargi gan vēl centīsies iegūt pilnīgāku informāciju par notikušo un izvērtēs, vai izdarītajā nav saskatāms likumpārkāpums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas