Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Policistam, kurš dzērumā taranēja auto ar zīdaini, draud līdz 15 gadiem cietumā

Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesā 25.aprīlī plkst.9 plānots sākt izskatīt krimināllietu, kurā par avārijas izraisīšanu 3,27 promiļu alkohola reibumā apsūdzēts Valsts policijas (VP) darbinieks, informē Ģenerālprokuratūra. 

Pēc policijas izmeklētāja ierosinājuma Rīgas Autotransporta prokuratūrā Ziemeļu iecirkņa policijas darbiniekam celta apsūdzība pēc Krimināllikuma 260.panta 3.daļas - par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, atrodoties pie stūres alkohola reibumā un nodarot cietušajam miesas bojājumus. 

Par minēto noziedzīgo nodarījumu var sodīt ar brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem un konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. 

Kā ziņots, 2012.gada 16.oktobrī plkst.10.25 Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā, VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirkņa darbinieks, būdams 3,27 promiļu alkohola reibumā, ar dienesta spēkratu ietriecās automašīnā Opel Omega Caravan, kurā atradās divi pieaugušie un divus mēnešus vecs zēns. Notikuma vietā ieradās arī mediķi, taču negadījumā iesaistītajiem hospitalizācija nebija nepieciešama. 

Zīmīgi, ka avārija notika tajā pašā ielā, kurā atrodas VP galvenā ēka, Iekšlietu ministrija un vairāku iekšlietu dienestu biroji. 

Saistībā ar notikušo VP nekavējoties sāka kriminālprocesu, tā izmeklēšanu uzticot Iekšējās drošības birojam, bet avāriju izraisījušais policists tika atstādināts no dienesta pienākumu pildīšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas