Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policistes uzdodas par klientēm un pieķer vīrieti-prostitūtu

Divas policistes pieķērušas vīrieti, kurš par samaksu piedāvājis sniegt intīmpakalpojumus ārpus savas dzīvesvietas, kas Latvijā nav atļauts, informē Rīgas pašvaldības policija.

28 gadus vecais vīrietis policistu redzeslokā nonāca pēc tam, kad kādā interneta vietnē bija izveidojis sludinājumu, kurā norādīja, ka "par 50 eiro pārvaldot intīmo daļu". Likumsargi reģistrējās vietnē un uzsāka saraksti ar sludinājuma autoru, vēlāk norunājot tikšanos pie kādas viesnīcas Rīgas centrā.

Divas policijas darbinieces, uzdodoties par klientēm, tikās ar sludinājuma autoru, kurš viņām piedāvāja seksuāla rakstura pakalpojumus par 50 eiro. Kad vienošanās bija panākta, policijas darbinieces stādījās priekšā un uzrādīja dienesta apliecību. Par notikušo tika uzsākta administratīvā lietvedība. Vēlāk izskatīšanā tiks izlemts, kāds sods vīrietim piemērojams.

Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka prostitūcija Latvijā nav aizliegta, taču šī pakalpojuma sniegšanai ir noteikti dažādi ierobežojumi. Viens no šiem ierobežojumiem paredz, ka seksuāla rakstura pakalpojumus nedrīkst sniegt ārpus savas dzīvesvietas, par kuru noslēgts īres līgums vai kura atrodas personas īpašumā. Latvijas administratīvo pārkāpumu kodeksā par šādu pārkāpumu paredzēts naudas sods no 350 līdz 700 eiro.

Top komentāri

eko
e
idiotu bars,tapec jau to sauc par Latvaniju! ja pa ielam staiga pedinji ,tas ir normali,bet cilveks grib nopelnit ar savu aparatu personigu kadu naudu,redz tas nav atljauts:)
vajag labu advokātu
v
Čeks par viesnīcas numuriņa apmaksu uz 3 stundām ir īres līgums uz apmaksāto laiku.
PSIHISKI SLIMAS !
P
PSIHISKI SLIMAS ! policijai vairs nav ko darīt?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas