Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgā aizturēts zaglis, policija lūdz atsaukties cietušos

Otrdien Rīgas policisti aizdomās par zādzību aizturēja kādu vīrieti, kurš šā gada 11. oktobrī kādam pensionāram nozadzis visu pensiju, portālu Diena.lv informēja Valsts polcijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Policistiem ir aizdomas, ka aizturētais līdzīgā veidā varētu būt pastrādājis vēl citas zādzības, tādēļ policija lūdz atsaukties cietušos.

Šā gada 11. oktobrī Valsts policijas Rīgas reģiona Latgales iecirkņa darbinieki saņēma iesniegumu no kāda pensionāra, kurš pastāstīja, ka tajā pašā dienā esot apzagts uz Rēznas ielas. Cietušais teica, ka redzējis kā kādam vīrietim uz ielas izkrīt naudas maks, tādēļ viņš pacēlis maku un devis to īpašniekam. Vīrietis, saņemot maku, to atvēra un paziņoja, ka no maka ir pazudusi nauda, apsūdzot pensionāru zādzībā.

Kad abi sāka skaidrot notikušā apstākļus, viņiem pienāca vēl kāds vīrietis, kurš bija maka īpašnieka paziņa, arī pienācējs pensionāru apsūdzēja zādzībā. Apjukušais pensionārs mēģināja pierādīt, ka no svešinieka naudas maka neko nav ņēmis, parādot sava maka saturu. Pēc brīža abi vīrieši piekāpās un devās prom.

Vēlāk pensionārs konstatēja, ka no viņa maka pazuduši aptuveni 175 lati – pensijas nauda, kuru viņš todien bija izņēmis pasta nodaļā. Cietušais devās uz policijas iecirkni, kur likuma sargi sāka kriminālprocesu par zādzību.

Kriminālprocesa izmeklēšanas laikā policisti nāca uz pēdām kādam 1961. gadā dzimušam, agrāk tiesātam vīrietim, kuru otrdien aizturēja. Aizturētais atzinās noziegumā, taču likuma sargiem ir aizdomas, ka aizdomās turētais līdzīgā veidā varētu būt apzadzis vēl citus cilvēkus, tādēļ policisti lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlos redzamā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086330, 67086327, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas