Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Rīgā par velosipēdu zādzībām aizturēti divi vīrieši un sieviete

Policisti par velosipēdu zādzībām aizturēja divus vīriešus un vienu sievieti. Vīrieši tika aizturēti uzreiz pēc nozieguma pastrādāšanas, bet, veicot operatīvās meklēšanas pasākumus, tika aizturēta sieviete. Par abām zādzībām uzsākti kriminālprocesi, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Trešdien, 7. augustā, ap plkst. 17 Rīgā, 13. Janvāra ielā apsardzes darbinieki ievēroja divus aizdomīgus vīriešus. Viens no vīriešiem piegāja pie tur esošajiem velosipēdiem un pārgrieza tam drošības trosi, taču otrs vīrietis uzsēdās un velosipēda un aizbrauca. Apsardzes darbiniekiem uzreiz pēc notikušā izdevās aizturēt abus zagļus. Pēc aizturēšanas abi vīrieši tika nogādāti Rīgas Latgales policijas iecirknī.

Aizturētie ir 1987. un 1973. gadā dzimuši vīrieši, kuri jau agrāk tiesāti par dažāda veida zādzībām. Par velosipēda zādzību uzsākts kriminālprocess un aizturētie nogādāti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Tuvākajā laikā tiks lemts par drošības līdzekļa apcietinājums piemērošanu.

Savukārt pagājušajā naktī Kauguru mikrorajonā, brīvi piekļūstot no mājas priekštelpas, tika nozagts bērnu velosipēds. Cietušais par zādzību informēja Jūrmalas iecirkņa darbiniekus un veicot visas operatīvās meklēšanas darbības Kauguru mikrorajonā tika aizturēta kāda sieviete, pie kuras atradās nozagtais velosipēds.

Aizturētā ir 1994. gadā dzimusi jauniete – narkomāne, kura agrāk nav sodīta. Par notikušo uzsākts kriminālprocess un sieviete ievietota īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas