Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Rīgā saskrējušies motociklisti; divu automašīnu sadursmē cieš velosipēdists

Rīgā, Dzelzavas un Nīcgales ielu krustojumā piektdien, 16.maijā, notikusi sadursme starp diviem motocikliem, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā. 

Sadursme notikusi starp motociklu Honda, ko vadīja 1985. gadā dzimusi sieviete, un motociklu Yamaha, kuru vadīja 1982. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma motocikla Yamaha vīrietis nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā notika sadursme starp automašīnu Volkswagen, kuru vadīja 1949. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu Toyota, kuru vadīja 1978. gadā dzimis vīrietis.  Negadījuma rezultātā tika aizķerta arī 1991. gadā dzimusi velosipēda vadītāja, kura tika nogādāta slimnīcā. 

Savukārt Mārupē, Liliju ielā 1981. gadā dzimis vīrietis ar motociklu Piaggio braukšanas laikā nokrita. Negadījuma rezultātā nogādāts slimnīcā. 

Iecavas novadā uz ceļa Iecava – Baldone kāda sieviete ar automašīnu BMW 330 pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Pēc negadījuma sieviete nogādāta slimnīcā. Automašīnas pasažieris pa ceļam uz slimnīcu mira. 

Valsts policija informē, ka Preiļos, Daugavpils ielā 1986. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu Audi 80 notrieca uz ceļa braucamās daļas izskrējušu 2008. gadā dzimušu zēnu, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Saulkrastu novadā notikusi sadursme starp automašīnu Volkswagen, kuru vadīja 1971. gadā dzimusi sieviete, un automašīnu Volkswagen, kuru vadīja 1935. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas