Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgā uz nenotīrītām ietvēm traumas guvuši astoņi cilvēki

Aizvadītajā sestdienā Rīgā un Rīgas reģionā astoņi cilvēki nogādāti slimnīcā ar apakšstilba lūzumiem un smadzeņu satricinājumiem, kas gūti, krītot uz nenotīrītām ietvēm, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Ševčenko.

Cietušie galvenokārt bijuši vecāka gadagājuma. No tiem piecas bijušas sievietes, bet trīs - vīrieši. Vecākais no tiem bijis 83 gadus vecs.

Rīgā trīs 33, 52 un 53 gadus veciem vīriešiem iestājusies hipotermija jeb ķermeņa atdzišana, guļot uz ielas. Savukārt kāda 79 gadus veca sirmgalve hipotermiju guvusi, iespējams, insulta rezultātā nekurinātā mājā guļot uz grīdas.

Līdzīgos apstākļos Kurzemē, iespējams, kādas saslimšanas dēļ, uz grīdas aukstā mājā atrasts 55 gadus vecs vīrietis, savukārt kāds 45 gadus vecs kungs alkohola reibumā iekritis ūdenī.

Tāpat Kurzemē gaišajā dienas laikā ar automašīnu notriekta 54 gadus veca sieviete, kā rezultātā gūts smadzeņu satricinājums, savukārt kāds alkohola reibumā esošs 63 gadus vecs vīrietis notriekts un guvis brūci galvā, taču atteicies no hospitalizācijas.

Arī Zemgalē mašīna aizķērusi kādu 14 gadus vecu meiteni, kura gājusi pa ceļa malu, izraisot smadzeņu satricinājumu un nobrāzumus.

Savukārt Latgalē notriekts kāds 26 gadus vecs vīrietis, gūstot smagākas traumas - smadzeņu satricinājumu, atslēgas kaula lūzumu un muguras traumu.

Muguru traumējuši arī divi vīrieši, kuri Latgalē izkrituši pa logu. Kāds 42 gadus vecs kungs alkohola reibumā kritis no trešā stāva, gūstot mugurkaula jostas daļas lūzumu. Ar mugurkaula sasitumu un iespējamu lūzumu hospitalizēts arī kāds 18 gadus vecs jaunietis, kurš izkritis no otrā stāva.

Latgalē pēc sadzīves strīda mediķi izsaukti pie kāda 29 gadus veca vīrieša, kuram konstatētas grieztas brūces sejā, plakstiņos, pierē un deniņos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas