Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Saistībā ar narkotisko vielu glabāšanu aizturēti trīs cilvēki

Policija aizvadītajās brīvdienās aizturēja trīs personas par narkotisko vielu glabāšanu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Piektdien kāds iedzīvotājs piezvanīja uz policijas iecirkni un ziņoja, ka vienā no Slokas ielas lielveikaliem pamanījis vīrieti, kurš, viņuprāt, tirgojot narkotikas.

Policija ieradās uz notikuma vietu un pēc iedzīvotāja norādījumiem aizturēja 1985. gadā dzimušo vīrieti un nogādāja iecirknī. Pie viņa atrada nedaudz mazāk par vienu gramu metamfetamīna. Savukārt, sestdien policisti, patrulējot pa Teikas mikrorajonu, Ilūkstes un Vaidavas ielās pamanīja divus 27 un 29 gadus vecus aizdomīgus jauniešus, kuri bija manāmā reibumā. Pie abiem jauniešiem likuma sargi atrada narkotiskās vielas - nelielu daudzumu metamfetamīna un amfetamīna.

Visi trīs aizturētie nogādāti īslaicīgās aizturēšanas izolatorā un sākti kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu, kā arī noteiktas ekspertīzes, lai noskaidrotu vai aizturētie bija narkotisko vielu reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas