Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Talsu pusē par paziņas nolaupīšanu aiztur divas personas

Policija Talsu pusē aizturējusi divas personas - vīrieti un sievieti, kuri nolaupījuši savu paziņu, nodarījuši viņam miesas bojājumus, kā arī nolaupījuši vīrieša personīgās mantas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Pirmstiesas izmeklēšanā noskaidrots, ka 1.augustā Talsos, Rīgas un A.Pumpura ielas krustojumā, abas personas nolaupījušas 1986.gadā dzimušu vīrieti, iegrūdušas viņu automašīnā, aizvedušas uz pilsētas centru, kur nodarījušas viņam miesas bojājumus un atņēmušas personīgās mantas, tostarp portatīvo datoru, mobilo telefonu un naudu. Visi iesaistītie iepriekš bijuši savstarpēji pazīstami, tādēļ notikušā motīvs, iespējams, saistīts ar personisko attiecību kārtošanu, pieļauj policija.

Saistībā ar notikušo policija par aizdomās turētajām atzinusi divas personas - 1990.gadā dzimušu sievieti un 1975.gadā dzimušu vīrieti, kuram ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

5.augustā Mērsraga novadā pie 1975.gadā dzimušā vīrieša aizturēšanas laikā tika atrasti septiņi iepakojumi jeb kopumā 4,83 grami amfetamīna. Arī nozagtās mantas policija kratīšanas laikā atradusi pie šīs personas.

Turpinās pirmstiesas izmeklēšana, sākts kriminālprocess par nelikumīgu personas brīvības ierobežošanu, kā arī zādzību. Tiks veikta ekspertīze, kas ļaus noteikt precīzus faktus, tostarp cietušās personas gūto miesas bojājumu smaguma pakāpi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas