Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ugunsgrēkā dārza mājiņā iet bojā divi cilvēki

Naktī no otrdienas uz trešdienu, plkst. 00.39 ugunsdzēsēji glābēji saņēma informāciju, ka Rīgā, Krustpils ielā deg dārza mājiņa. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg dārza mājiņa. Ugunsgrēkā gāja bojā divi cilvēki, kuru personības tiek noskaidrotas, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

Plkst. 00.03 tika saņemta informācija, ka Aucē, Kalna ielā deg vienstāva ķieģeļu ēka. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg mājas jumts un mansards 128m2 platībā. Ugunsgrēkā tika izglābts 30 gadus vecs vīrietis. Bija apdraudēta arī blakus esošā māja, tādēļ tika evakuēti trīs cilvēki. Tika izsaukti papildspēki un blakus esošās mājas tika nosargātas, kopumā strādāja četras autocisternas. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 05:39.

Savukārt otrdien plkst.21.03 ugunsdzēsēji glābēji saņēma informāciju, ka Talsu novada Strazdes pagasta Strazdē deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamā māja 340m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta 57 gadus vecs vīrietis un 55 gadus veca sieviete, kuri tika nodoti mediķiem un hospitalizēti. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 2.06. Ugunsgrēka iemeslu noskaidros Valsts policija.

Šajās aukstajās dienās, VUGD aicina iedzīvotājus, iestāžu un uzņēmumu vadītājus, namu apsaimniekotājus un kurinātājus daudz rūpīgāk sekot apkures ierīču pareizai lietošanai, nepieļaut to pārkurināšanu un neatstāt bez uzraudzības iekurinātas krāsnis un elektriskās sildierīces.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD izbraucis uz 33 notikumiem. Kopumā dzēsti 21 ugunsgrēki, veikti seši glābšanas darbi, kā arī seši bija maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos gāja bojā divi cilvēki un divi cilvēki ugunsgrēkos cieta.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas