Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 15. septembris
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra

Ugunsgrēkā Madonā gājuši bojā divi cilvēki; vēl divi otrdien noslīkuši

Aizvadītajā naktī ugunsgrēkā Madonā ir gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šonakt ap plkst.1 VUGD saņēma informāciju, ka Madonā deg dzīvojamā māja. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka dzīvojamā māja deg ar atklātu liesmu pilnā platībā un tai ir iebrucis jumts. Ēkas pirmais stāvs dega 200 un jumts vēl 200 kvadrātmetru platībā. Trīs stundu laikā liesmu izplatīšanās tika ierobežota, bet darbs notikuma vietā noslēdzās ap plkst.7 no rīta.

Dzēšanas darbu laikā ēkā tika atrasti divi bojāgājušie, bet viens cilvēks bija spējis pamest degošo ēku pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Vakar no rīta Preiļu novada Aglonas pagastā no ūdenstilpes ugunsdzēsēji glābēji izcēla bojāgājušo, bet desmitos vakarā bojāgājušais izcelts no upes Daugava Rīgā. Bojāgājušie nodoti Valsts policijas darbiniekiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 53 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 - uz glābšanas darbiem, bet 15 izsaukumi bija maldinājumi. Ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega gāzes plīts, atkritumi, lapene, siena, sausā zāle un vieglā automašīna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Aprit gads Siliņas vadītajai valdībai

Šodien aprit gads, kopš strādā ''Jaunās vienotības'' (JV) politiķes Evikas Siliņas vadītā valdība, kas ir 42. Ministru kabineta sastāvs Latvijā un 22. kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas