Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Ugunsgrēkā Ozolnieku novadā gājis bojā vīrietis

Trešdien ugunsgrēkā Ozolnieku novada Cenu pagastā gājis bojā aptuveni 50 gadus vecs vīrietis, portāls Diena.lv uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā dega grīda viena kvadrātmetra platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.9 no rīta.

Dzīvojamā māja degusi arī Kārsavas novada Mežvidu pagastā. Tur nams dega krietni lielākā - 120 kvadrātmetru - platībā. Ēkai ugunsgrēka laikā iebrucis jumts. Pirms VUGD ierašanās no degošās ēkas izglābta apmēram 50 gadus veca sieviete, kura bija guvusi apdegumus un tika hospitalizēta. 

Aizvadītajā diennaktī glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, sadzīves mantas, žāvēšanas kamera, angārs, dzīvojamais vagoniņš, dārza māja un garāžas jumts, sodrēji ēkas dūmvadā. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Matrožu ielā Rīgā, kur 1100 kvadrātmetru lielā platībā dega angāra tipa ēka.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 43 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu un 20 uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem bija maldinājumi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas